Garancia

Minden termékeinkre minimum 1 év magyarországi garanciát biztosítunk. Néhány terméknél a beszállítónk hosszabb garanciát tud nyújtani. Az 1 évnél hosszabb jótállási időt az érintett termék esetében külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a termékről kiállított számla dátuma.

Vízállóság: WR 50m: napi használatra (izzadás, kézmosás) alkalmas, WR 100m: úszásra, könnyűbúvárkodásra alkalmas, WR 150m: nehézbúvárkodásra alkalmas

intenzív vizisportokhoz csak saját felelősségre használható (pl: jet-ski)

Amennyiben hiba merülne fel a megvásárolt termékkel, írj nekünk az info@correctwatch.com címen.

A visszaküldött termékeket a bevizsgálást követően kijavítjuk, vagy kicseréljük, majd ingyenesen újra elküldjük.

A garanciális ügyintézés átfutási ideje jellemzően 7-10 munkanap.

Jótállási igény érvényesítéshez kérünk, hogy a termék teljes gyári csomagolását minden gyári kiegészítővel együtt küldd vissza nekünk a kiállított számla eredeti példányával.

A garanciális kötelezettség megszűnik ha bizonyítható hogy a meghibásodás az alábbi okok miatt következett be:  rendeltetésellenes használat, szakszerűtlen kezelés, idegen-szakszerűtlen beavatkozás, helytelen tárolás, vásárlás után bekövetkezett károsodás. A garancia nem vonatkozik továbbá a szíjra, illetve a felületkezelésre, pl az aranyozásra.

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén a jótállási igényt nem tudjuk elfogadni, ezért kérünk, hogy a dokumentumokat őrizd meg.